КАЛИНИ ООД е туроператор с удостоверение за регистрация № 3040.

Българската Асоциация на туристическите агенции – гарант за качество и професионализъм, чийто член сме, отличи КАЛИНИ като най-добър туристически агент за 2005 г.

Двадесет и две годишното ни присъствие на пазара на бизнес туризма се дължи на споделените ценности на фирмата, така важни за успеха на всяка компания. Сред тях се открояват лоялност, зачитане мнението и добрите идеи на всеки един член на екипа, персоналното внимание и отношение към клиента, добрата информираност, опит и творческия подход към всяко събитие. Сред споделените ценности е добрата диалогичност, водеща до добрия микроклимат.

За най-голям капитал на фирмата считаме доброто партньорство на всички нива в процеса на работа. Фирмената политика е изградена изцяло на лоялността и коректното отношение към всички участници в бизнес веригата. Спoред “КАЛИНИ” ООД повишаването на организационната култура ще доведе до една по-добра и по-успешна бизнес среда.

Приоритетна наша дейност е бизнес туризъм.

Ние Ви предлагаме:

Организиране на конференции, семинари и обучения, партньорски срещи, представяне на нови брандове и продукти, специални и тематични събития


Различни варианти на Team building програми като част от Вашето събитие, организирани не самоцелно, а в следствие на необходимост, преследваща определени цели


Бизнес пътувания


Хотелски резервации в страната и чужбина за Вас и Вашите бизнес партньори


Организиране на Вашия фирмен празник, като Ви предлагаме цялостна концепция, съобразена с Вашата визия и бюджет


Организиране на бизнес обяди и вечери за Вас и Вашите корпоративни пратньори


Организиране на инсентив програми, уикенд програми, тематични турове


Транспортни, рент- а - кар и екскурзоводски услуги


Самолетни билети


Всякакъв вид застраховки при пътуване в страната и чужбина


Екскурзии


Почивки


Круизи


РАЗЛИЧНИ! ДОКАЗАНИ! ЕФЕКТИВНИ!

Ние можем! Свържете се с КАЛИНИ!

Изпратете запитване
Калини