КАЛИНИ предлага цялостна концепция за Вашето събитие. Тя включва:


Минимум три варианта на хотел като ще се съобразим, ако Вие имате предпочитания за локация на събитието.


Осигуряване на система за симултанен превод и озвучаване на зала, включваща преводаческа кабина с микрофони и слушалки, IR приемници и слушалки за участниците, озвучителна система /миксер, усилвател, тонколони/, кабелен, безжичен микрофон и техническо лице за поддръжка по време на цялата среща.


Изготвяне на необходимите Ви рекламни материали, покани, сувенири, подаръци.


Осигуряване на висококачествени преводачески услуги от и на всички европейски езици.


Организиране на транспорт и трансфери с нови и луксозни бусове и автобуси, като по време на пътуването наш представител ще се погрижи участниците в събитието да се почувстват специални.


При желание зареждане на залата с минерална вода, кафе и др.


Оптимизация при настаняване в хотелите. Ние ще Ви дадем точна и коректна информация за стаите в избрания от Вас хотел. Наши представители лично ще посрещнат и настанят участниците в събитието.


Осигуряване на подходящи места за кафе паузи.


Организиране на разнасяне на подаръци по стаите в хотела.


Предвид наличието на вечери и обяди по време на събитието ще Ви предложим различни ресторанти, за които гарантираме качеството на услугата. Елементът на разнообразие ще накара участниците в събитието да се почувстват обгрижени.


Поставяне на банери с логото на събитието или рекламни такива във фоайето на хотела или пред конферентната зала в зависимост от Вашето желание.


Цялостно организиране на програмата по време на официалната част на събитието – ще осигурим за Вас музиканти, изпълнители, актьори, аниматори, дисководещи, професионално осветление, озвучаване, видеозаснемане и специални ефекти.


Организиране на съответния вид подредба на конферентната зала в зависимост от вида събитие.


По време на събитието Вие ще получите качествено обслужване от наши представители, които ще бъдат с Вас през цялото време. Към тях можете да се обръщате за съдействие – те ще Ви отвърнат с професионализъм, адекватност и усмивка.


Поставяне на указателни табели, обозначаващи събитието.


Осигуряване на необходимата техника.

РАЗЛИЧНИ! ДОКАЗАНИ! ЕФЕКТИВНИ!

Ние можем! Свържете се с КАЛИНИ!

Изпратете запитване
Калини