БЪЛГАРИЯ

Присъствието на КАЛИНИ на пазара на бизнес туризма от 1997г. е гаранция за точната и прецизна информация относно актуалното състояние на хотелите в страната, които приоритетно със своите услуги залагат на този сегмент на туристическия пазар.

  • След получено запитване за хотелско настаняване ние предоставяме минимум три варианта като гарантираме качеството на туристическите услуги във всеки един предложен от нас хотел.
  • След избора на хотел, клиентът получава фактура за направената резервация.
    Клиентът се настанява с ваучер изпратен от КАЛИНИ Корпоративният клиент получава преференциални цени, съответстващи на бюджетната рамка на всяко едно пътуване.
  • Осигуряваме парко място в съответния хотел или в близост.
    При необходимост препоръчваме на клиента ресторанти за бизнес обяд или вечеря в съответното населено място . За облекчение, клиента се разписва на направената консумация без да се налага да я заплаща на място. В последствие КАЛИНИ издава фактура към Вас на същата стойност на направената консумация в съответния ресторант. Ние предлагаме а вие получавате по-добра услуга в най-добрите заведения.
  • При необходимост на клиента предоставяме информация за забележителностите в района, където е отседнал, включително бихме могли да предложим и екскурзоводско обслужване на съответния език, както и посещение на атракциони.

ЧУЖБИНА

КАЛИНИ има агентски достъп до утвърдени глобални резервационни системи за хотелско настаняване по целия свят, поради което можем да Ви предоставим конкурентни, изгодни цени.

  • Имаме възможност за резервация до 10 месеца напред, с опция да се заплати две седмици преди настаняването.
  • Съобразяване с локацията на хотела, индивидуалните изисквания към настаняване и целта на пътуването.

РАЗЛИЧНИ! ДОКАЗАНИ! ЕФЕКТИВНИ!

Ние можем! Свържете се с КАЛИНИ!

Изпратете запитване
Калини